Оптова та роздрібна торгівля

Як схилити дівчину до сексу

Перші побачення, романтика, цукерково-букетний період дає приємні відчуття. І хоч чоловік готовий продовжувати все це, часто вже за першої зустрічі у своїх думках він обмірковує, як затягнути дівчину в ліжко. Якщо представниця прекрасної половини віддає перевагу сексу без зобов'язань, то все може вийти за взаємним бажанням практично відразу. Але не завжди так просто. Часто дівчата можуть відмовлятися від занять любов'ю, навіть згоряючи від бажання, щоб не здатися легко доступним або щоб не зіпсувати поспіхом цей хвилюючий момент. Якщо хлопець зовсім не може чекати, то може піти на хитрість, і використовувати один із способів, який допомагає схилити протилежну стать до сексу.


Які способи допоможуть затягнути дівчину в ліжко

Способи схилити дівчину до сексу можуть бути різними залежно від кінцевої мети. Якщо хочеться, щоб інтим був романтичним, потрібно використовувати одне, а якщо є бажання розвести дівчину на одноразовий статевий акт – методи будуть трохи іншими. Варто розібратися в обох варіантах, адже, можливо, деякі з них будуть взаємозамінними.


Способи спокусити порушити дівчину для серйозних стосунків

Для пари, яка вже трапляється деякий час, настає той момент, коли вже логічно переходити до інтиму. Часто першим виявляє бажання спокусити саме чоловік, і пояснюється це тим, що їхньою статевою системою управляє тестостерон – головний чоловічий гормон.


Якщо хочеться не просто затягнути у свою ліжко дівчину, щоб задовольнити сексуальні потреби, а й подарувати їй задоволення, можна використати один із цих способів:


1. Приготувати романтичну вечерю. Практично жодна представниця прекрасної статі не може встояти, якщо її коханий сам приготує чи замовить у ресторані страви, прикрасить кімнату свічками, квітами чи замовить номер у готелі. Щоправда, з останнім слід бути обережним, адже зарезервований готель стане прямим натяком, що чоловік хоче затягнути у ліжко, і тоді весь план піде несподівано.


2. Привезти їй вранці сніданок - улюблені бутерброди з какао, трав'яний чай, кава, солодощі. Краще зробити це в той час, коли дівчина ще знаходиться вдома, ідеально – якщо бачить ранкові сни. Такий варіант відкриває шлях у ліжко, адже вона якраз там і знаходиться, а такий романтичний жест має бути віддячний.


3. Робити компліменти, але вони мають бути аж ніяк не черговими, а такими, що привертають увагу до чогось особливого у зовнішності дівчини. Щоб порушити дівчину таким методом, потрібно бути дуже вправним у цій справі, тому без досвіду та тренувань краще і не починати.


4. Створити хвилюючу атмосферу. У цьому варіанті, як порушити дівчину під час зустрічі, потрібно виявити весь свій акторський талант. Хоча при симпатії чи закоханості цілком можливо, що не треба буде грати. До плану необхідно розпочинати стадії пристрасних поцілунків. У самий несподіваний момент хлопець повинен зупинитися і схвильовано вимовити щось у стилі: не розумію, що зі мною моє серце мало не перестало битися. Коли дівчина почне з тривогою запитувати, що трапилося, треба відповісти, що саме вона викликає такі почуття, і з новою пристрастю почати обіймати і цілувати. У більшості випадків подібний сценарій змушує слабку стать танути та піддаватися бажанню.


5. Запросити на спільний перегляд фільму вдома. Рідко такі зустрічі закінчуються нічим. А щоб бути максимально близьким з дівчиною, можна підібрати або дуже романтичний, або страшний фільм. У першому випадку на неї вплинуть емоції головних


героїв, у другому – дівчина сама пригорнеться ближче у пошуках захисту. І саме в такий момент потрібно почати діяти – але тягнути її в ліжко, якщо вона не відповідає взаємністю, не варто – можна зіпсувати момент.


Способи розвести дівчину на одну ніч

Якщо не хочеться серйозних стосунків, а в думках тільки одне – як трахнути дівчину, то й методи спокуси в цьому випадку будуть зовсім іншими. Але, як і при серйозних планах, так і для просто приємного проведення часу важливо запам'ятати основне правило: ніякого насильства, адже в такому разі статевий акт розглядатиметься зовсім в іншому ключі і в спробах розвести симпатичну дівчину можна зіткнутися з серйозними наслідками. Також не варто додавати їй в їжу чи напої жіночий збудник – все це має бути лише за згодою. Такі засоби дійсно допомагають відчути сильний і тривалий оргазм, розкріпачитися в ліжку, зробити ерогенні зони більш чутливими до пестощів, а секс комфортним і приємним через збільшену кількість природного мастила, що виділяється в піхву.


Якщо обидва партнери не проти експериментів, то жіночі стимулятори можуть стати чудовим способом, як збудити дівчину під час зустрічі та подарувати їй справжнє задоволення.


Як діють такі препарати

Багато чоловіків шукають способи, як спекотно трахнути дівчину так, щоб вона ніколи не забула цей секс. Але нерідко роблять помилку, концентруючись на своїх вміннях та техніці. Тільки це го не завжди достатньо. Щоб оцінити «гарячого» хлопця, сама дівчина має добре розпалюватись. Таке можливо двома способами: пестити її доти, доки тіло не почне максимально збуджуватися. Але для цього може знадобитися досить довга прелюдія.


У другому варіанті прискорити весь процес здатні саме жіночі збудники. Механізм їх дії базується на поліпшенні кровообігу та припливу крові до ерогенних зон, статевих губ, клітору. За рахунок цього ефекту всі ці точки на тілі стають чутливими до пестощів, і порушити жінку набагато легше.


Чи можуть використовувати жіночі збудники

Вибираючи спосіб, як збудити дівчину під час зустрічі, хлопець має пам'ятати, що пропонувати стимулятори жіночого лібідо можна не всім. Вони не підходять:


· вагітним і годуючим грудьми;


· Дівчатам до 18 років;


· Тим, у кого є патології серця, судин, печінки нирок;


· При психічних розладах;


· При індивідуальній непереносимості одного або кількох компонентів засобів.


Також треба враховувати, що такі засоби можуть викликати побічні ефекти, які здебільшого незначні: головний біль, запаморочення, відчуття жару в особі, риніт, диспепсія.


Які дії можуть перекреслити всі плани щодо спокуси дівчини

І дівчина для серйозних стосунків, і на одну ніч може відвернутися від усіх спроб спокусити її за неправильних дій хлопця. Тому при бажанні зайнятися сексом потрібно ретельно стежити за тим, що говорити і бажати.


Розвести дівчину не вдасться, якщо вона відчує брехню, чого б це не стосувалося. Бруни асоціюються представницям прекрасної статі зі слабаками, невпевненими у собі, тому брехня легко може розчарувати. Після цього чекати сексу практично неможливо.


Другою помилкою буде критикуючий погляд. Якщо хлопець наважився трахнути дівчину, то в жодному разі не повинен дивитися на неї засуджувальне, адже саме цього він і домагався. І найгірше, що можна взагалі зробити – принижувати ту, з якою щойно займався сексом.


Третя помилка – зберігати серйозність. Без грайливості, фільтра, компліментів, натяків, жартів дівчина просто не зрозуміє, що можна переходити на новий етап – починати не лише платонічні, а й інтимні стосунки.


Які ще помилки може зробити хлопець

Четверте, що чоловік може зробити неправильно - навмисно викликати ревнощі. Не всім жінкам подобається, коли їхні потенційні партнери фліртують із іншими, приділяють їм увагу. Цим точно не потрібно зловживати, щоби показати «який я бажаний». Якщо дівчина оцінить всі переваги та сексуальну привабливість, то їй не потрібно буде цьому підтвердження.


П'ята помилка – пропонувати дівчині алкоголь, щоби сп'яніння легше затягнути її в ліжко. Такий варіант небезпечний та неправильний, адже під дією алкоголю вона не володіє собою. Такий секс принесе фізичне задоволення, тоді як емоційне – навряд.


І останнє – сильний натиск, демонстрування, навіть крізь одяг ерегованого статевого члена може налякати і найсміливішу дівчину. Краще обійтися легкими тонкими натяками, зберігаючи певну таємницю та загадку. Жінкам теж таке подобається

  • Apr 22, 2023
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *